ARBEIDSENHETENE

Fontenehuset er drevet slik at medlemmene får være aktivt med på alle arbeidsoppgavene som må gjøres på huset. Vi har tre enheter – kontor, innovasjon og det herlige kjøkkenet. Det er frivillig hvilke dager du møter opp, og hvor mye du vil delta på de ulike aktivitetene. Du trenger ikke ha erfaring eller kunnskap fra før for å delta i arbeidsoppgavene på huset, det holder at du er interessert i å bidra og har et ønske om å lære.

På Fontenehuset kan man jobbe i sitt eget tempo og tilpasset egen dagsform. Arbeidet utføres i et trygt og godt arbeidsmiljø, hvor vi hjelper hverandre og lærer av hverandre. Nye medlemmer blir tatt imot og lært opp av andre medlemmer eller medarbeidere.

KJØKKENENHETEN

En av kjerneverdiene her på Fontenehuset, er å jobbe side om side. Når du jobber på kjøkkenet oppstår det nesten helt av seg selv, fordi vi står sammen ved kjøkkenbenken og lager mat i et sosialt og hyggelig miljø. Vi har fokus på et variert kosthold med gode råvarer. Vi fordeler oppgavene mellom oss og du velger selv hva du vil bidra med – om det er å skjære opp grønnsaker, eller koke det som skal i grytene.

I tillegg til å lage frokost og lunsj driver kjøkkenet en egen internkafé, med navnet Café Åbit hvor man kan kjøpe kaffe, te og andre varer.

Dagen starter alltid med felles frokost kl. 09.00, og klokka 12.00 samles hele huset til deilig lunsj. Hver fredag står kjøkkenenheten for å lage litt fredagskos til hele huset.

Telefon: 91 31 01 05

KONTORENHETEN

På kontor utfører man arbeidsoppgaver som er knyttet til driften av huset og å formidle hva som skjer på Fontenehuset Asker.

Vi jobber sammen for å utføre oppgavene, som blant annet inkluderer resepsjonsarbeid, administrasjon av medlemmer, statistikk og rapportering, informasjonsformidling, utvikling av jobb og studiearbeidet på huset, samt å gjøre Fontenehuset Asker til en Psykt bra Arbeidsplass!

Arbeidsoppgavene er varierte og allsidige – her finnes oppgaver for enhver smak.  Kom som du er, du ønsket med all din kunnskap og kompetanse.

Telefon: 91 24 95 08

INNOVASJONSENHETEN

Innovasjonsenheten er den nyeste enheten på Fontenehuset Asker, og har ulike prosjekter gående til enhver tid. Nå for tiden videreutvikler vi Fontenehuset Askers digitale spill, og jobber med web programmering, teater og podcast. Enheten er en plass for alle som vil utvikle både sin egen digitale kompetanse og samarbeide for å finne praktiske løsninger for hele huset. 

Vi jobber også med sosiale medier og markedsføring med fokus på unge – men man trenger ikke være ung for å bli med her. Alles bidrag er velkomne!

Dagene er varierte og spennende på innovasjonsenheten. Man trenger ingen forkunnskaper og skal kunne bli med i alle våre prosjekt uten noen form for utstyr. Vi holder møter digitalt for de som ønsker å arbeide hjemmefra og kanskje ikke har mulighet til å komme seg på huset. 

Telefon: 907 60 440

Vi er et arbeidsfellesskap for de av oss som har eller har hatt psykiske helseutfordringer