ARBEIDSENHETENE

Fontenehuset er drevet slik at medlemmene får være aktivt med på alle arbeidsoppgavene som må gjøres på huset. Vi har to enheter – kontor og kjøkken. Det er frivillig hvilke dager du møter opp, og hvor mye du vil delta på de ulike aktivitetene. Du trenger ikke ha erfaring eller kunnskap fra før for å delta i arbeidsoppgavene på huset, det holder at du er interessert i å bidra og har et ønske om å lære.

På Fontenehuset kan man jobbe i sitt eget tempo og tilpasset egen dagsform. Arbeidet utføres i et trygt og godt arbeidsmiljø, hvor vi hjelper hverandre og lærer av hverandre. Nye medlemmer blir tatt imot og lært opp av andre medlemmer eller medarbeidere.

KJØKKEN ENHETEN

En av kjerneverdiene her på Fontenehuset, er å jobbe side om side. Når du jobber på kjøkkenet oppstår det nesten helt av seg selv, fordi vi står sammen ved kjøkkenbenken og lager mat i et sosialt og hyggelig miljø. Vi har fokus på et variert kosthold med gode råvarer. Vi fordeler oppgavene mellom oss og du velger selv hva du vil bidra med – om det er å skjære opp grønnsaker, eller koke det som skal i grytene.

I tillegg til å lage lunsj og frokost driver kjøkkenet en egen internkafé, med navnet Café Åbit hvor man kan kjøpe kaffe, te og andre varer.

Dagen starter alltid med felles frokost kl. 09.00, og klokka tolv samles hele huset til deilig lunsj. Hva som skal serveres i løpet av uka bestemmer vi i fellesskap på mandager kl 13.30. Det settes opp en ukemeny hvor alle kan komme med innspill. Vi er også glade i å bake, og unner oss litt søtbakst på fredager når vi samles til ukeslutt.

Telefon: 91 31 01 05

KONTOR ENHETEN

På kontor utfører man arbeidsoppgaver som er knyttet til driften av huset og formidle hva som skjer på Fontenehuset Asker til politikere, samarbeidspartnere og mulige medlemmer.

Vi jobber sammen for å utføre oppgavene, som blant annet inkluderer renhold, drift av vår nettside og sosiale medier, resepsjonsarbeid, og diverse administrative operasjoner som kopiering og utskrifter.

Arbeidsoppgavene er varierte og allsidige – her finnes oppgaver for enhver smak. Om du er handy eller om du har datadilla, så er du ønsket med all din kunnskap og kompetanse.

Telefon: 91 24 95 08

ARBEIDSMØTE

Kontor og kjøkkenenheten har hver sine arbeidsmøter. På arbeidsmøtene kl. 10.00 og kl. 13.30 går vi gjennom dagen og fordeler arbeidsoppgaver.

Vi er et arbeidsfellesskap for de av oss som har psykiske helseutfordringer