Epleslang høsten 2017

Fontenehuset Asker samarbeider med Epleslang om innhøsting av epler i Askers hager. Som medlem ved Fontenehuset vil du få muligheten til å bli med på sesongarbeidet i perioden 28. august-medio oktober 2017.

Kontaktpersoner på Fontenehuset Asker: Kristin Walstad og Marina Langmo Pavlak (post@fontenehuset-asker.no)

Du vil få være med i et av høstens plukketeam der vi høster epler i private eller kommunale hager. I teamet vil du få en oppgave som passer deg – det er flere ulike oppgaver. Vi reiser til 1-6 hager hver dag og du kommer til å møte hageeiere og andre personer.

Epleslang startet i 2012 som et studieprosjekt på Gründerskolen. Sammen med mennesker med fysiske, psykiske eller sosiale utfordringer har vi siden 2012 høstet epler i private hager i Oslo og Akershus, som har blitt til Epleslang eplemost. Målet vårt er å bli en helårig bedrift der vi sysselsetter mennesker som står utenfor arbeidslivet, og å bruke de tilgjengelige ressursene vi har for å produsere mat i byen. Prosjektet ble satt ut i livet med mål om å være en aktiv samfunnsaktør som bidrar til bærekraftig vekst innen matproduksjon ved å sette fokus på ressurser, matsvinn, økologi, kortreist mat og lokal produksjon.

 

Vi er et arbeidsfellesskap for de av oss som har psykiske helseutfordringer