Det å nå sitt mål!

– Jeg begynte på Fontenehuset Asker i november 2017, jeg hadde et mål om å kunne begynne i ny lærlingtid innen august 2018. Målet er nådd, og i dag takket jeg folket.

Mitt takkebrev til dere:

Jeg husker første gang jeg gikk inn døra i det gamle lokalet sammen med pappa. Hvor godt jeg ble tatt i mot og hvor fort jeg bestemte meg for at dette var riktig. Jeg var skeptisk var dette noe for meg. Men jo, det var det. Jeg har så mange jeg vil takke, men skulle jeg takket hver enkelt hadde jeg stått her til i morgen. Jeg vil takke alle for at de har gjort dagene mine så bra her oppe på Fontenehuset.
Men selv om jeg takker dere i dag så betyr ikke det at jeg slutter helt jeg lover å komme på besøk.

Tusen takk alle sammen vi ses igjen det lover jeg.

Ja, jeg klarte det!

Målet er nådd og jeg begynner i full lærlingtid til høsten og gleder meg veldig til å tråkke inn i en ny verden med lærdom og opplevelser. Tusen takk for all støtte på min vei til målet.