Stine Lien blir ny nestleder

Stine Lien er ansatt som nestleder ved Fontenehuset Asker fra 1. mars 2018.

Stine Lien har lang og variert erfaring med å jobbe med boligsosialt arbeid. Hennes siste jobb var i Ringerike kommune, der hun hadde ansvar for å etablere og lede Boligtjenesten i kommunen. I Husbanken har Stine bl.a. jobbet med utvikling- og innovasjonsprosjekter for å øke innovasjonstakten innenfor det boligsosiale arbeidet. Arbeidet har blant annet resultert i prisbelønte prosjekter som Sjef i eget liv og Asker Velferdslab, hvor hun jobbet i tett samarbeid med Asker kommune. Hun etablerte i sin tid Boligskolen på SAFIR Frivillighetssentral, en virksomhet i Kirkens Bymisjon. Boligskolen fikk Statens tiltakspris for bostedløshet i 2006.

Stine er utdannet sosiolog med etterutdanning innen ledelse. Hun bor selv i Asker og brenner for at kommunens innbyggere, til tross for helseutfordringer, skal få bidrar til verdiskaping gjennom myndiggjøring, inkludering og samarbeid.