Spennende videoprosjekt i samarbeid med Nadina Helen Bakos

Bli med! Det blir workshop på Fontenehuset Asker med videoproduksjon og historiefortelling følgende dager:

  • 30.03
  • 07.04
  • 20.04
  • 27.04
  • 04.05
  • 18.05
  • 01.06
  • 08.06

 

Om Nadina Helen Bakos

Historier beveger seg. Hele tiden. Det er sjelden en historie er helt lik hver gang du forteller den.

Å høre andres historier og ta del i dem med egne perspektiver og erfaringer, er en viktig del av vår kultur. Det finnes historier om alt mellom himmel og jord. Historiene vi forteller i dag er bygd opp på samme premisser som for 1000 år siden.

“Historier er magiske fordi de får oss til å se ting fra et annet perspektiv”

Helen har 6 års utdannelse innenfor fotografi og filmproduksjon, og har jobbet som frilanser i over 10 år. Hun startet med å lære bort historiefortelling og video i 2010 og har holdt workshops for en rekke organisasjoner og bedrifter siden da. Hun er opptatt av samfunnsinnovasjon og samarbeid.