Trenger du støtte? (for medlemmer)

“Fontenehuset støtter medlemmer i å nå deres yrkesmessige og utdanningsmessige mål ved å hjelpe dem til å dra fordel av ulike utdanningstilbud. Der hvor fontenehuset tilbyr intern opplæring, vil medlemmers evne til å undervise og veilede bli benyttet i stor grad.”
Retningslinje nummer 25 i Fontenehusmodellen

Individuell IT-støtte

Hvis du som medlem trenger individuell IT/Data støtte, ta kontakt med Mazhar: mazhar.iqbal@fontenehuset-asker.no eller på telefon: 47 32 02 59.

Mazhar kan hjelpe til med pc problemer, mobilutfordringer og annet digitalt du lurer på. Han kan mye forskjellig og sammen finner dere en løsning på det du trenger hjelp til.

Individuell jobb- og studiestøtte

Fontenehuset Asker tilbyr fortsatt jobb- og studiestøtte for våre medlemmer. Fontenehuset Asker har ansatt en jobb- og studiekonsulent, Asifa Hara, som er tilgjengelig for å hjelpe deg som medlem med det du har av spørsmål, utfordringer og annet angående jobb og studier. Du kan ta kontakt med Asifa på nummer 40 46 76 70 eller på mail: asifa@fontenehuset-asker.no.

Asifa har 10 års erfaring med jobb- og studiestøtte for mennesker som har hatt ønske om å komme tilbake til jobb eller studier, veiledning i veien mot sitt mål og sine drømmer. Sammen kan dere finne egnet jobb eller studie som du drømmer om.